Yeni Üyelere Özel %10 İndirim: HOSGELDİN10
500 TL üzeri ücretsiz kargo
Yeni Üyelere Özel %10 İndirim: HOSGELDİN10
500 TL üzeri ücretsiz kargo
Yulaf Ezmesi ile Sağlıklı Kilo Alabilirsiniz

Yulaf Ezmesi ile Sağlıklı Kilo Alabilirsiniz

Yulaf Ezmesi Sağlıklı Kilo Aldırır mı

Yulaf kilo aldırır mı? Yulaf ezmesi kilo aldırır mı? kilo aldıran yulaf tarifi için yazımızı sonuna kadar okuyun. Sağlıksız beslenme modellerinin revaçta olduğu günümüzde, çoğumuz kilo alamama ya da kilo verememe gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz. Her ne kadar çevremizde fazla kilo problemi olan insanlarlarla sıkça karşılaşsak da bazılarının metabolizması beklenenden çok daha hızlı çalışır ve “çelimsiz” diye nitelenecek şekilde zayıflık sorunu yaşıyor olabilirler. Aşırı zayıflık sorununu yaşayan insanlar, ne kadar fazla yemek yerse yesin bir türlü kilo alamamaktan yakınırlar. Bu durum fazla kilo problemi yaşayan insanların kulağına hoş gelebilir ancak fazla kiloya sahip olmak sağlıklı olmadığı gibi, aşırı zayıf olmak da yine aynı şekilde bazı sağlık sorunları ile karşılaşmanıza neden olabilir.

Gerek sağlık açısından gerekse fiziki açıdan kilo alma diyetleri uygulayan, sağlıklı kilo almanın yollarını arayan okurlarımıza güzel bir haberimiz var. Artık kilo almanızın çok kolay ve oldukça da sağlıklı bir yolu var. Hayfene yulaf ezmesi…

Sağlıklı kilo almak vücudunuzu yağ kütlesi haline döndürmek demek değil, vücut kitle indeksinizi olması gereken kiloda tutmanız ve kas ağırlıklı bir kiloya sahip olmanız demektir. Bunun için uygulayabileceğiniz birçok diyet programı bulabilirsiniz. Bu diyet programlarının çoğunda karşınıza çıkacak olan besinlerden birisi de şüphesiz yulaf ezmesi olacaktır. Protein, karbonhidrat ve sağlıklı yağlardan oluşan besinler tüketerek özellikle ara öğünleri de yulaf ezmesi yiyerek tamamlarsanız ve bu programınızı egzersizle desteklerseniz siz de kısa sürede kas ağırlıklı bir kiloya sahip olabilirsiniz.

Hayfene olarak kilo alamamaktan muzdarip takipçilerimizi düşünerek Hayfene yulaf ezmesi ile kilo almanızı sağlayacak sağlıklı bir tarifi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Yüksek Kalorili Yulaf Ezmesi Tarifi

Malzemeler

100 g yulaf ezmesi

1.5 su bardağı süt

Bir avuç cranberry ya da kuru üzüm

Bir avuç ceviz içi

2 yemek kaşığı bal ya da tahin pekmez

Hazırlanışı

Yulaf ezmesini geniş bir kaseye aldıktan sonra üzerine sütü ekleyelim. Yulaf ezmemizin yumuşaması için yaklaşık 10 dakika kadar bekleyelim. Beklemek istemiyorsanız sütünüzü hafif ısıtarak da kullanabilirsiniz. Daha sonra yumuşayan yulaf ezmesi ve süt karışımına cranberry, ceviz içi ve balı ekleyelim. Kilo almaya yardımcı yulaf ezmesi tarifimiz yemek için hazır. Afiyet olsun!

Kilo Almaya Yardımcı Yulaf Ezmesi Besin Değerleri (Tarifin Tamamı İçin)

Kalori 877 kcal

Protein 28 gram

Karbonhidrat 112 gram

Yağ 34 gram

Kilo almak için sağlıklı beslenme programları uyguluyor ancak ne yerseniz yiyin kilo alamıyorsanız mutlaka uzman bir doktora başvurmayı unutmayın. Zira metabolizmanız normalden çok daha hızlı çalışıyor olabilir, hormonal sebeplerden ötürü kilo alamayabilirsiniz ya da vücudunuzdaki çeşitli parazitler kilo almanızı engelliyor olabilir. Bu durumda yapılacak en doğru davranış uzman bir doktora ya da diyetisyene giderek vücut analizi yaptırmak ve onların kontrolünde bir diyet uygulamaktır.